Otroške puzzle Disney Princeske Educa 2x48 delov

Opis izdelka

Otroške puzzle v motivu Princesk. Motiv teh otroških puzzel predstavlja priljubljene Disneyjeve princeske. Na sličici najdemo princeske priljubljenih risank Zlatolaska in Lepotica in zver. Paket puzzel vsebuje 96 delčkov, po 48 delčkov vsaka sličica. Ko so puzzle sestavljene, nastaneta iz njih dve čudoviti sličici. Puzzle so izdelane iz kakovostnega kartona. Izpolnjujejo varnostne standarde – so varne za otroke in odrasle. Te otroške puzzle so polepljene z nalepkami, zabavnimi sličicami v motivu priljubljene risanke.

Posamezni delčki otroških puzzel so večjih dimenzij in omogočajo lažje sestavljanje. Otroške puzzle lahko kasneje spet razstavite in jih pospravite nazaj v škatlico. Otroška igra s temi puzzlami pomaga pri optimalnemu razvoju domišljije, predstavnosti in ročnih spretnosti otrok, s tem pa krepijo svoj smisel za detajle in koncentracijo. Otroške puzzle so primerne za otroke od 3. leta starosti. Velikost slike sestavljenih puzzel znaša 28*20 cm. Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger.

V ponudbi podjetja Educa boste našli mnogo čudovitih puzzel za otroke in odrasle, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal manjkajoče delčke sestavljanke, ki ima več kot 16 delčkov. Tako se vam ni treba več bati, da vaše puzzle ne bodo popolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloSpain
Velikost28*20 cm
Dimenzije paketa31,5*21,5*4,5 cm
Puzzle število delov96
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna