Puzzle Neon Series, Neon World map Educa 1000 delov od 12 leta

Opis izdelka

Paket puzzel za otroke in odrasle, v motivu World map – zemljevid sveta vsebuje 1000 delčkov, s katerimi se odlično ravna in se odlično sestavijo eden k drugemu. Motiv teh puzzel je ogromen zemljevid sveta, ki ne sme manjkati v zbirki nobenega zbiratelja in ljubitelja sestavljank. Sliko puzzel sestavlja zemljevid sveta, ki vsebuje vse kontinente, morja, otoke, polotoke in mnoge geografske značilnosti. Ljubitelji in zbiralci puzzel v podobi zemljevida boste v svojo zbirko zagotovo z veseljem povabili tudi fluorescentne puzzle Neon World Map. Puzzle so prav tako primerne tudi za šoloobvezne otroke, ki bodo s sestavljanjem preverili svoje znanje zemljepisa.

Zahvaljujoč tem očarljivim svetlikajočim puzzlom doživite tudi občutek, kot bi na svet gledali z vesolja.  Paket puzzel vsebuje 1000 delčkov, ki bodo ustvarile eno sliko, ko bodo sestavljene. Puzzle za otroke in odrasle so izdelane iz kakovostnega materiala. S posameznimi delčki sestavljanke se preprosto ravna in sestavlja. Sestavljene puzzle za otroke in odrasle je mogoče tudi razstaviti in jih ponovno sestaviti, ali pa zlepiti s posebnim lepilom Fix puzzle, jih uokviriti in obesiti na primer na steno vašega doma, namesto zemljevida. Sestavljene puzzle lahko služijo tudi kot odličen učni pripomoček za otroke, svoje znanje geografije pa lahko vadijo tudi med samim sestavljanjem. Puzzle Educa so lahko odlično darilo za vaše bližnje ali pa z njimi lahko razveselite kar sami sebe.

Puzzle v motivu Neon World map so lahko čudovito darilo tudi za zbiratelje zemljevidov sveta in vaših šoloobveznih otrok.  Sestavljanje puzzel je odlična oblika aktivnega preživljanja prostega časa, ki bo zaposlila tudi celo družino. Puzzle odlično pripomorejo k sprostitvi, saj se pri sestavljanju osredotočite le na detajle vašega motiva. Sestavljanje izboljšuje spomin, krepi predstavnost in razvija domišljijo. Puzzle španskega proizvajalca Educa so visokokakovostne izdelave, ki izpolnjuje potrebe zahtevnega navdušenca puzzel. Puzzle so primerne za otroke od 11. leta starosti. Velikost slike sestavljenih puzzel znaša 68*48 cm. Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger.

V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel za različne starostne kategorije, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. Izberite najlepše puzzle, s katerimi boste razveselili samega sebe ali pa svoje bližnje. S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal manjkajoče delčke sestavljanke, ki ima več kot 16 delčkov. Tako se vam ni treba več bati, da vaše puzzle ne bodo popolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 let
PorekloŠpanija
Velikost68*48 cm
Dimenzije paketa37*27*5,5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov1000
Opomba+ Fix Puzzle
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.