Puzzle Neon Series, Neon Times Square Educa 1000 delov od 12 leta

Opis izdelka

Puzzle za otroke in odrasle, v motivu Neon Times Square. Motiv teh puzzel predstavlja najbolj znan in najbolj obiskan trg v velikem ameriškem mestu New York – Times Square. Na tem trgu se odvija ogromno koncertov, nastopov ipd. Paket puzzel vsebuje 1000 delčkov. Ko so puzzle sestavljene, nastane iz njih slika, ki sveti v temi. Puzzle so izdelane iz kakovostnega materiala. Izpolnjujejo varnostne standarde – so varne za otroke in odrasle. Te puzzle za otroke in odrasle so polepljene z zanimivimi sličicami, z najrazličnejšimi motivi, kot so slavne slike, scene, fotografije živali in predmetov in filmski motivi.

Posamezni deli puzzel so večjih dimenzij za lažje ravnanje. Del paketa je tudi posebno lepilo Fix puzzle, s katerim lahko sestavljene puzzle za otroke in odrale zalepite in obesite na primer na steno. Slika je v resnično dobri kakovosti, čudovite zasnove, s svetlimi in avtentičnimi barvami. Puzzle lahko kasneje spet razdrete in jih pospravite nazaj v škatlico. Otroška igra s temi puzzlami pomaga pri optimalnemu razvoju domišljije, predstavnosti in ročnih spretnosti otrok, s tem pa krepijo svoj smisel za detajle in koncentracijo. Puzzle so primerne za otroke od 11. leta starosti. Velikost slike sestavljenih puzzel znaša 68*48 cm.

Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel za različne starostne kategorije, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal manjkajoče delčke sestavljanke, ki ima več kot 16 delčkov. Tako se vam ni treba več bati, da vaše puzzle ne bodo popolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 let
PorekloŠpanija
Velikost68*48 cm
Dimenzije paketa37*27*5,5 cm
Puzzle število delov1000
Opomba+ Fix Puzzle
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.