Puzzle Frozen Disney Educa 50-70-100-120 delov od 5 leta

Opis izdelka

Otroške puzzle prihajajo v motivu priljubljene animirane risanke Frozen 2. Puzzle tvori motiv animiranega filma Ledeno kraljestvo 2, ki v katerem na princeski še zmeraj čaka mnogo pustolovščin. Paket puzzlel vsebuje skupaj kar 4 sete puzzel – po 50, 70, 100 in 120 delčkov. Glede na različno število delčkov rastejo skupaj z otroci in jih bodo zabavale leta in leta. Puzzle so izdelane iz kakovostnega kartona. Izpolnjujejo varnostne standarde – so varne za otroke in odrasle. Te puzzle so polepljene z nalepkami, zabavnimi sličicami v motivu priljubljene risanke.

Posamezni delčki puzzel so večjih dimenzij in tako omogočajo lažje ravnanje.Puzzle lahko kasneje spet razdrete in jih pospravite nazaj v škatlico. Otroška igra s temi puzzlami pomaga pri optimalnemu razvoju domišljije, predstavnosti in ročnih spretnosti otrok, s tem pa krepijo svoj smisel za detajle in koncentracijo. Otroške puzzle so primerne za otroke od 5. leta starosti. Velikost slike sestavljenih puzzel znaša 34*24 cm. Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki.

S puzzlami Educa se vam ni treba več obremenjevati zaradi izgubljenih delčkov. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal vse izgubljene delčke sestavljanke, ki v kompletu vsebuje več kot 16 delčkov. Tako se vam ni treba več bati, da vaše puzzle ne bodo popolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloŠpanija
Velikost34*24 cm
Dimenzije paketa37*27*6 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov50-80-100-150
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.