Puzzle Mini Cubes Santoro London Gorjuss My own universe Educa 100 delov od 6 leta

Opis izdelka

Otroške puzzle v motivu Santoro London Gorjuss. Motiv teh puzzel tvori sličica priljubljene in modne deklice Gorjuss – My own universe. Puzzle so primerne predvsem za deklice od 6. leta starosti. Paket puzzel vsebuje 100 delčkov, ki so zapakirane v elegantno embalažo. Ko so puzzle sestavljene, nastane iz njih čudovita slika. Proizvedene so iz kakovostnega materiala. Izpolnjujejo varnostne standarde – so varne za otroke in odrasle. 

Puzzle lahko kasneje spet razdrete in jih pospravite nazaj v škatlico. Sestavljanje puzzel je zabavna aktivnost, s katero se lahko zabava cela družina in družba prijateljev. Puzzle so priljubljene po celem svetu in vplivajo na predstavnost in koncentracijo. Puzzle so primerne za otroke od 6. leta starosti.Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. 

V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel za različne starostne kategorije, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal manjkajoče delčke sestavljanke, ki ima več kot 16 delčkov. Tako se vam ni treba več bati, da vaše puzzle ne bodo popolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloŠpanija
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov100
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.