Puzzle za otroke Meter Lemon Ribbon Educa 33 delov in Fix lepilo

Opis izdelka

Puzzle Meter Lemon Ribbon so kakovostne puzzle za otroke, španskega proizvajalca Educa, v motivu različnih veselih živalic in vsebujejo kar 33 večjih delčkov, iz katerih lahko sestavite sličico velikosti 96*30 cm. Puzzle lahko potem zlepite skupaj s priloženim Fix lepilom. Puzzle imajo ob straneh tudi meter, zahvaljujoč kateremu lahko otroci izmerijo, koliko so zrastli. Zahvaljujoč te možnosti bodo imeli starši pregled nad tem, kako hitro otroci rastejo.   

Zabavne puzzle z metrom bodo razveselile vsakega otroka. Ko so sestavljene, tvorijo celotno sliko. Dimenzije delčkov so zasnovane tako, da bi bilo ravnanje z njimi kar se da preprosto. Puzzle lahko kasneje spet razdrete in jih pospravite nazaj v škatlico. Sestavljanje puzzel je izredno priljubljena dejavnost za posameznika ali pa celo družino, saj je sestavljanje puzzel priljubljeno po celem svetu.

Ugodno razvija otroško domišljijo, predstavnost in ročne spretnosti, s tem pa otroci krepijo svoj smisel za detajle in koncentracijo. Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger, ne le za otroke. V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel za različne starostne kategorije, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal manjkajoče delčke sestavljanke, ki ima več kot 16 delčkov. Tako se vam ni treba več bati, da bodo vaše puzzle nepopolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

PorekloŠpanija
Velikost96*30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov33
Opomba+ Fix Puzzle
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.