Puzzle viteški grad Detectives Castle Educa poišči 30 predmetov 50 delne od 4 leta

Opis izdelka

Sestavljanka Viteški grad Detectives Castle španskega proizvajalca Educa predstavlja izjemne puzzle v motivu srednjeveškega gradu z zmajem, ki bo s sestavljanjem zabaval otroke od 4. leta starosti, hkrati pa se bodo igrali tudi detektive. Sestavljanko tvori 50 kakovostnih delčkov, ki jih lahko kasneje razdrete in pospravite nazaj v škatlico. Del seta je tudi kartica, na kateri se nahaja 30 predmetov, ki jih bodo morali dečki in deklice poiskati na končani sestavljanki. Na igriv način bodo otroci razvijali svojo pozornost in občutek za detajle, prav tako pa bodo razvijali svojo domišljijo in predstavnost. Spoznavajo nove reči in predmete in hkrati izboljšujejo tudi svoj prostorski vid.

Ko so otroške puzzle sestavljene, nastane iz njih čudovita slika velikosti 28*40 cm. Puzzle so izdelane iz kakovostnega materiala.Izpolnjujejo varnostne standarde – so varne za otroke. Ta otroška sestavljanka je polepljena z barvastimi sličicami gradu, zmaja, vitezov, princeske in različnih pravljičnih bitij. Posamezni delčki otroških puzzel so večjih dimenzij in omogočajo lažje sestavljanje. Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi podjetja Educa boste našli mnogo čudovitih puzzel za otroke in odrasle, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. 

S puzzlami Educa se vam ni treba več obremenjevati zaradi izgubljenih delčkov. Za sestavljanko z več kot 16 delčki vam bo proizvajalec Educa do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal vse izgubljene puzzle. Tako vam ni treba več skrbeti, da vaše puzzle ne bi bile popolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloŠpanija
Velikost28*40 cm
Dimenzije paketa32*22*5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov50
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.