Puzzle Lion face shape Educa 375 delov in Fix lepilo od 11 leta

Opis izdelka

Puzzle za otroke in odrasle, v motivu Lion face, španskega proizvajalca Educa, bodo s svojo sličico levje glave razveselile vse ljubitelje sestavljank. Pristna sestavljanka vsebuje 375 delčkov. Puzzle so izdelane iz kakovostnega materiala, ko jih boste sestavili, bodo ustvarile čudovito sličico. Izpolnjujejo varnostne standarde – so varne za otroke in odrasle. Del paketa je tudi posebno Fix puzzle lepilo, zahvaljujoč kateremu lahko sestavljene puzzle zlepite in obesite na steno kot sliko.

Puzzle lahko kasneje spet razdrete in jih pospravite nazaj v škatlico. Sestavljanje puzzel je zabavna aktivnost, s katero se lahko zabava cela družina in družba prijateljev. Puzzle so priljubljene po celem svetu in vplivajo na predstavnost in koncentracijo. Puzzle so primerne za otroke in odrasle od 11. leta starosti.Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger.

V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel za različne starostne kategorije, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. S puzzlami Educa se vam ni treba več obremenjevati zaradi izgubljenih delčkov. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal vse izgubljene delčke sestavljanke, ki v kompletu vsebuje več kot 16 delčkov. Tako vam ni treba več skrbeti, da vaša sestavljanka ne bi bile popolna. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 11 let
PorekloŠpanija
Velikost38*39 cm
Dimenzije paketa25*25*6 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov375
Opomba+ Fix Puzzle
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.