Lesene puzzle za otroke Toy Story Educa 2x50 delov od 5 leta

Opis izdelka

Otroške lesene puzzle v motivu animiranega filma Toy Story. Motiv teh puzzel tvori priljubljeni animirani film Svet igrač, ki ga obožujejo otroci po celem svetu. Paket puzzel vsebuje dve sličici, vsaka izmed njih ima 50 delčkov. Puzzle so izdelane iz kakovostnega lesa. Izpolnjujejo varnostne standarde – so varne za otroke in odrasle. Te lesene puzzle so polepljene s prikupnimi in zabavnimi sličicami animiranih junakov.

Posamezni delčki puzzel so večjih dimenzij in omogočajo lažje sestavljanje. Lesene puzzle lahko kasneje spet razdrete in jih pospravite nazaj v škatlico. Otroška igra s temi puzzlami pomaga pri optimalnemu razvoju domišljije, predstavnosti in ročnih spretnosti otrok, s tem pa krepijo svoj smisel za detajle in koncentracijo. Puzzle so primerne za otroke od 5. leta starosti. Velikost slike sestavljenih puzzel znaša 26*18 cm. Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger.

V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal manjkajoče delčke sestavljanke, ki ima več kot 16 delčkov. Tako se vam ni treba več bati, da vaše puzzle ne bodo popolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloŠpanija
Velikost26*18 cm
Dimenzije paketa25*17*7 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov2x 50
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.