Lesene puzzle Feel-Puzzle with Fabric Eichhorn 5 delov živalce s tekstilnimi deli od 12 mes

Opis izdelka

Lesena sestavljanka Feel Puzzle with Fabric nemške znamke Eichhorn je odlična igrača za vse dečke in deklice že od 12. meseca starosti. Leseni podstavek z motivom kmetije in set 4 lesenih živalic sta proizvedena iz prvorazrednega lesa z nežno površino. Sestavljanka v podobi živali bo preverila otrokove spretnosti, logiko in prostorski vid, saj bodo kocke na leseni podstavek poskušali kar najhitreje vstaviti. Za odlično doživetje ob igri bo poskrbelo tudi tekstilno polnilo v odprtinah, s katerim si bodo otroci živalco lažje predstavljali. Ta odlična sestavljanka bo zabavala tudi prihodnje generacije otrok.

Ob sestavljanju sestavljank otroci vadijo svojo potrpežljivost, s svojimi prijatelji in sorojenci lahko tekmujejo, kdo bo najhitreje sestavil vse delčke. Tako spodbuja zdravo tekmovalnost, po vsaki dokončani sestavljanki pa pridobivajo samozavest in se učijo zanašati na lastne zmožnosti. Klasične lesene igrače so vse bolj priljubljene, zahvaljujoč prvorazrednemu materialu pa se ponašajo z visoko trpežnostjo in trdnostjo. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so upoštevani najvišji standardi, igrače izpolnjujejo stroge standarde kakovosti, zato so varne za igro najmlajših otrok.

Nemška znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša otrokom najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne standarde in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • lesena sestavljanka
  • 4 živalce na kmetiji
  • vrhunski nemški dizajn znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj otrok
  • izpolnjuje vse stroge norme in standarde EU
  • primerno od 12. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost20*20 cm
Dimenzije paketa22,5*36*22,5 cm
Teža382 g
Puzzle število delov5
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.