Puzzle Avengers Educa 2x100 delov od 6 leta

Opis izdelka

Sestavljanka v motivu Avengers španskega proizvajalca Educa predstavlja originalno darilo za vse otroke od 6. leta starosti. Sestavljene otroške puzzle dajo 2 sliki iz sveta animiranih junakov Avengers. Set puzzel vsebuje 2*100 delčkov. Puzzle so izdelane iz kakovostnega materiala. Izpolnjujejo varnostne standarde – so varne za otroke in odrasle.

Sestavljanko lahko kasneje spet razdrete in delčke pospravite nazaj v škatlo. Sestavljanje puzzel je zabavna aktivnost, s katero se lahko zabava cela družina in družba prijateljev. Sestavljanke so priljubljene po celem svetu in vplivajo na predstavnost in koncentracijo. Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. Mere sestavljanke znašajo 40*28 cm.

Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger – ponuja ogromno čudovitih puzzel za različne starostne kategorije, ki ne smejo manjkati v vaši zbirki. Pri sestavljankah Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Za sestavljanko z več kot 16 delčki vam bo proizvajalec Educa do 16 delčkov prek obrazca brezplačno poslal vse izgubljene puzzle. Velja za sestavljanke z ustrezno oznako. Tako se vam ni treba več bati, da vaša sestavljanka ne bo popolna. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloŠpanija
Velikost40*28 cm
Dimenzije paketa32*22*5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov2x100
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.