Puzzle Las Hilanderas, Velazquez Educa 8000 delov od 11 leta

Opis izdelka

Puzzle za otroke in odrasle, v motivu Las Hilanderas, Velazquez prihajajo izpod rok španskega proizvajalca Educa. Motiv teh puzzel tvori čudovita umetniška slika slavnega slikarja Velazqueza, ki bo prevzela vse ljubitelje umetnosti. Paket puzzel vsebuje 8000 delčkov, ki so zasnovane za zahtevnejše ljubitelje sestavljank. Ko so puzzle sestavljene, nastane iz njih čudovita slika. Puzzle so izdelane iz kakovostnega materiala. Izpolnjujejo varnostne standarde – so varne za otroke in odrasle.

Posamezni deli puzzel so večjih dimenzij za lažje sestavljanje. Puzzle lahko kasneje spet razdrete in jih pospravite nazaj v škatlo. Sestavljanje puzzel je zabavna dejavnost, s katero se lahko zabava cela družina in skupina prijateljev. Puzzle so priljubljene po celem svetu in pozitivno vplivajo na razvoj domišljije in na koncentracijo. Puzzle so primerne za otroke od 11. leta starosti. Velikost slike sestavljenih puzzel znaša 192*136 cm.Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger.

V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel za različne starostne kategorije, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. S puzzlami Educa se vam ni treba več obremenjevati zaradi izgubljenih delčkov. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal vse izgubljene delčke sestavljanke, ki v kompletu vsebuje več kot 16 delčkov. Tako se vam ni treba več bati, da vaše puzzle ne bodo popolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 11 let
PorekloŠpanija
Velikost192*136 cm
Dimenzije paketa46*32*12 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov8000
Opomba+ Fix Puzzle
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.