Puzzle Marvel Super Heroe Adventures Progressive 4v1 Educa 12-16-20-25 delčkov

Opis izdelka

Otroške puzzle z motivom Marvel Super Heroe Adventures so vrhunske puzzle za vse spretne dečke in deklice od 3. leta starosti. Te originalne puzzle so progresivne, s katerimi si lahko otroci izboljšujejo svoje spretnosti pri sestavljanju. Sestavljanka superjunakov iz Marvela vsebuje 4 sličice, kjer ima vsaka izmed njih drugačno število delčkov. Sestavljanje puzzel se začne z najbolj preprosto sličico z 12 delčki, potem otroci nadaljujejo s puzzlami s 16 delčki in kasneje z 20 in 25 delčki. Sličice animiranih junakov že nestrpno čakajo, da jih otroci sestavijo. Otroška igra s temi puzzlami pomaga pri razvoju domišljije, predstavnosti in ročnih spretnosti otrok, s tem pa krepijo svoj občutek za detajle in koncentracijo.

Puzzle so primerne za otroke od 3. leta starosti. Velikost slike sestavljenih puzzel znaša 16*16 cm. Paket puzzel vsebuje skupaj kar 4 vrste puzzel – po 12, 16, 20 in 25 delčkov. Več kot jih je, manjše so. Glede na različno število delčkov rastejo skupaj z otroci in jih bodo zabavale leta in leta. Puzzle so izdelane iz kakovostnega kartona in izpolnjujejo varnostne standarde – za otroke so varne. Te puzzle so polepljene s čudovitimi sličicami v prelepih barvah. Posamezni delčki puzzel so večjih dimenzij in omogočajo lažje ravnanje.

Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel, ki zagotovo ne smejo manjkati v otroški kolekciji igrač. Podjetje Educa se osredotoča na izdelavo kakovostnih puzzel, vendar proizvaja tudi družabne igre za otroke različnih starosti, ki vam prav tako ne smejo manjkati v zbirki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloŠpanija
Velikost16*16 cm
Dimenzije paketa32*22*5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov12-16-20-25
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.