Puzzle Otroci in Angeli Educa 2x100 delov od 6 leta

Opis izdelka

Otroške puzzle v motivu Otroci in Angeli bodo razveselile vse dečke in predvsem deklice od 6. leta starosti. Priljubljene puzzle vsebujejo 2 sličici, vsaka sestavljanka po 100 delčkov. Ko so puzzle sestavljene, nastaneta iz njih dve čudoviti sličici. Puzzle so izdelane iz kakovostnega kartona. Izpolnjujejo varnostne standarde – so varne za otroke in odrasle. Otroška igra s temi puzzlami pomaga pri optimalnemu razvoju domišljije, predstavnosti in ročnih spretnosti otrok, s tem pa krepijo svoj smisel za detajle in koncentracijo.

Te puzzle so polepljene z zabavnimi in veselimi sličicami angelov in otrok. Posamezni delčki puzzel so večjih dimenzij in tako omogočajo lažje ravnanje. Puzzle lahko kasneje spet razdrete in jih pospravite nazaj v škatlico. Velikost sestavljene sestavljanke znaša 20*28 cm. Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki.

S puzzlami Educa se vam ni treba več obremenjevati zaradi izgubljenih delčkov. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal vse izgubljene delčke sestavljanke, ki v kompletu vsebuje več kot 16 delčkov. Tako vam ni treba več skrbeti, da vaše puzzle ne bi bile popolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloŠpanija
Velikost20*28 cm
Dimenzije paketa32*22*5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov2x 100
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.