Komplet punčke za malčke K Tendresse Kaloo 6 vrst (6 kom) z velikostjo 18 cm

Opis izdelka

Set punčk Perle K Tendresse Kaloo je izjemen set 6 punčk za najmlajše otroke, ki so zahvaljujoč svoji visoki kakovosti primerna za otroke že od njihovega rojstva. Punčka za otroke Tendresse je velika 18 cm in je izdelana iz nežnega tekstila, ki je prijeten za otroške rokice in kožo. Otroci bodo v setu našli kar 6 punčk v čudovitih oblekicah, ki jih bodo prevzele že na prvi pogled in se bodo z njimi odlično zabavale. 

Lastnosti

  • mehke punčke iz nežnega blaga
  • primerne že od rojstva
  • nežne barve
  • brezčasni dizajn
  • velikost 18 cm
  • pranje pri 30°
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • originalen francoski dizajn

Kolekcija Tendresse je novost proizvajalca Kaloo s punčkami za crkljanje, ki so nežne in mehke – preprosto idealne za vse otroke s potrebo po negi in ljubezni. Igra s punčko stimulira otroško predstavnost in ustvarjalnost. Mali otroci se bodo s svojo najljubšo punčko crkljali, večji otroci pa se bodo s punčko »pogovarjali« in tako začeli razvijati svoje jezikovne sposobnosti. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde ter je primerna tudi za preučevanje in grizenje.

Kaloo je francosko podjetje, ki izdeluje kakovostne igrače za najmlajše otroke, primerne že od njihovega rojstva. Igrače za dojenčke imajo edinstveni dizajn in originalno zasnovo, ki je všeč otrokom in tudi staršem. Postopek izdelave igrač je nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske kriterije. Zagotavljajo kakovost in maksimalno varnost izdelkov. Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost18 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.