Punčka Zoé Nature & Adventure Set Corolle Girls z rjavimi lasmi in psičkom 28 cm 6 dodatkov od 4 let

Opis izdelka

Spoznajte Zoé in njenega psička Tulipa in se skupaj z njima podajte na neverjetne dogodivščine. Očarljiva punčka Zoé iz družine punčk Corolle Girl se bo z vašimi otroci odlično razumela že od prvega trenutka dalje. Zoé se od svojih sester Melody, Valentine in Lune loči po tem, da je resnična ljubiteljica narave, kar sporoča že ime njenega psička, pa tudi vsakodnevni sprehodi po naravi, ne glede na vreme. Čudovita rjavolaska Zoé je oblečena v belo modro obleko s potiskom, ki je popolnoma usklajena s stilskimi supergami in trakom za lase. Superge po nekem času zamenja za gumijaste škornje, saj ji sprehoda v naravo ne prepreči niti slabo vreme. Poleg nje veselo koraka tudi zvesti psiček po imenu Tulipe, ki se zahvaljujoč modri mašni in ovratniki lepo poda s punčko Zoé.

Osupljiva punčka Zoé Corolle Girls je pristnega videza najstnice, velika je 28 cm in lahko stoji in sedi brez opore. Lesketajoči rjavi lasje in pronicljive zelene očke punčke Zoé niso edino, kar bo navdušilo vse otroke od 4. leta starosti. Punčka Corolle Girls prihaja v setu s 6 dodatki, ki jim ne manjkajo ljubki psiček Tulipe, obleka s črtastim vzorcem, trak za lase, naušniki, superge in dežni škornji. Ljubezen do narave in živali bo punčka Zoé prenesla tudi na vaše otroke. Pri punčkah Corolle je prvorazredni material nekaj samoumevnega, je izjemno prijeten na dotik in pogled, otrokom pa bo priskrbel svobodno igro.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi s številnimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. Vsaka punčka Corolle je edinstvena, prav tako kot tudi vaš otroček.

Lastnosti

  • edinstvena punčka Corolle Girls
  • rjavi lasje s trakom za lase
  • s psičkom Tulipom
  • 6 dodatkov
  • za otroke od 4. leta
  • velikost 28 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina28 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.