Punčka za malčke Valentine K Doll Tendresse Kaloo 25 cm v oblekici iz zvezdic iz nežnega blaga v darilni embalaži od 0 mes

Opis izdelka

Punčka Valentine K Doll, z izdaje Tendresse, francoske znamke Kaloo predstavlja odlično darilo za najmlajše otroke, primerno že od njihovega rojstva dalje. Očarljiva punčka s pentljico in oblekici z zlatimi zvezdicami je izdelana iz nežnega tekstila. Njena velikost meri 25 cm in prihaja v moderni darilni embalaži, zato boste svoje najbližje lahko z njo razveselili za katero koli priložnost. Mehka in nežna punčka bo postala najljubša igrača vašega malčka, ki se bo z njo igral in prav tako zaspal v prijetnem in mirnem vzdušju. 

Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde in je tako primerna tudi za preučevanje in grizenje in okušanje. Punčka Valentine bo zahvaljujoč originalnemu dizajnu, nežnim barvam in mehki površini hitro postala najboljša prijateljica pri vsakodnevni igri in počitku. V bližini punčke iz blaga se bodo malčki počutili varnejše, saj jo lahko objamejo. Prav tako pa si bodo z njeno pomočjo razvijali fino motoriko, raziskovali nove barve in oblike ter razvijali svojo domišljijo in predstavnost.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih in bombažnih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Doprava 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 0 mesecev
PorekloDesigned in France
Skupna višina25 cm
Dimenzije paketa20*9*36 cm
EmbalažaDa
Barvabiela
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …