Punčka za dojenčke Rose K Doll XXL Tendresse Kaloo iz nežnega materiala 80 cm v rožnati črtasti oblekici od 0 mes

Opis izdelka

Punčka za dojenčke Rose K Doll XXL, iz priljubljene izdaje Tendresse, francoske znamke Kaloo je fantastična punčka, ki je primerna za dojenčke že od njihovega rojstva dalje. Punčka Rose je velika 80 cm, oblečena v čudovita rožnata oblačila s črtastim vzorcem, okoli vratu pa jo krasi tudi stilska pentlja, ki bo očarala otroke že na prvi pogled. Deklice se bodo razveselile tudi čudovite bele kapice z rožico, zahvaljujoč kateri je punčka videti elegantno in brezčasno. Ekstra velika punčka Rose bo postala najljubša prijateljica vsakega otroka, zato je odlično darilo za vsako priložnost. Pri proizvodnji je bil uporabljeno le prvorazredno blago, ki je nežen in mehak za občutljivo otroško kožo.

Lastnosti

  • mehka punčka iz prvorazrednega blaga
  • elegantni videz
  • nežna rožnata barva
  • brezčasni dizajn
  • velikost 80 cm
  • pranje pri 30 °C brez uporabe belil in mehčalcev
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • originalen francoski dizajn in kakovost

Na belih nogavičkah ima punčka našite rožnate srčke. Precizno dodelani detajli ne bodo očarali le otrok, ampak tudi starše. Punčka je preprosta za igro, otroci jo lahko objamejo kadar koli si želijo in se z njo crkljajo. Igra s punčkami stimulira otroško predstavnost in ustvarjalnost. Majhni otroci se bodo z njo crkljali, večji otroci pa se bodo z njo pogovarjali in tako začeli razvijati svoje jezikovne sposobnosti. Igračo iz blaga lahko najmlajši otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde.

Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače. Francosko podjetje Kaloo že več kot 20 let razvija mehke plišaste igrače in dodatke za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost izdelkov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. So odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost80 cm
Skupna višina80 cm
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.