Punčka za dojenčke Tendresse Iris K Doll Kaloo 31 cm iz nežnega materiala v dolgi obleki od 0 mes

Opis izdelka

Punčka iz blaga Iris K Doll iz priljubljene kolekcije Tendresse, francoske znamke Kaloo bo razveselila vse najmlajše dojenčke, že od njihovega rojstva dalje. Čudovita princeska v oblekici v barvi breskve, ki jo dopolnjuje mehka obroba, bo očarala vse dojenčke, predvsem pa deklice. Čudoviti dolgi lasje, spleteni v kitko so okrašeni z zlatim trakom, ki ji da elegantni videz. Narejena je iz nežnega in mehkega blaga, ki je mehak in nežen do občutljive otroške kože. Otroci jo bodo ves dan objemali in se z njo crkljali, zvečer pa bodo v prijetnem vzdušju skupaj zaspali. Stilska punčka ima na zadnji strani tudi etiketo, na katero lahko zapišete dojenčkovo ime.

Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi najvišje standarde in je tako primerna tudi za raziskovanje, grizenje in okušanje. Punčka Iris K Doll bo zahvaljujoč originalni zasnovi, nežnim barvam in mehki površini hitro postala najboljša prijateljica pri vsakodnevni igri in počitku. V bližini punčke iz blaga se bodo dojenčki počutili varnejše, saj jo lahko objamejo. Prav tako pa si bodo z njeno pomočjo razvijali fino motoriko, raziskovali nove barve in oblike ter razvijali svojo domišljijo in predstavnost.

Francosko podjetje Kaloo že več kot 20 let razvija mehke plišaste in tekstilne igrače za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost12*9*31 cm
Skupna višina31 cm
Skupna dolžina12 cm
Teža130 g
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.