Punčka za preoblačenje Pia Ma Corolle rjavi lasje in rjave mežikajoče očke 36 cm od 4 leta

Opis izdelka

Edinstvena rjavolasa punčka Pia Ma Corolle francoske znamke Corolle že komaj čaka, da spozna vašega otroka! Kot edina e-trgovina na tržišču bomo v naročja vaših najmlajših položili čudovito punčko Pio z rjavimi lasmi in izrazitimi rjavimi očkami, ki bo že v prvem trenutku postala njihova najboljša prijateljica. Edinstvena punčka s popolnoma dodelanimi detajli in vaniljevim vonjem je primerna za otroke od 4. leta starosti in ima mehak trebušček ter je že pripravljena za oblačenje, česanje in igro. Številni dodatki za punčko Ma Corolle bodo otrokom priskrbeli ure in ure odlične zabave, med katero bodo lahko na polno udejanjali svojo ustvarjalnost in domišljijo. Punčko Pio bodo otroci lahko oblačili v najbolj stilska oblačila. Ravno zahvaljujoč tem možnostim bo nega za dojenčico Ma Corolle bolj zanimiva in polna novih idej. Nenazadnje ima punčka tudi rjave lase s kostanjevimi toni, ki so preprosti za česanje, vaši otroci pa lahko zato postanejo njeni osebni frizerji. Vsako igro s to punčko Corolle bodo še poudarili asimetrični obrazek in rjave mežikajoče očke, ki se zaprejo vedno, ko se punčka uleže na hrbet.

Ta čudovita punčka Pia Ma Corolle je velikosti 36 cm, tako da se bo v naročja vaših otrok podala kot ulita. Igra z dojenčkom bo nepozabna zaradi idealne velikosti dojenčka, predvsem pa zaradi neverjetno dodelanih detajlov, vonju po vanilji ter veliki izbiri dodatkov, ki vam jih znamka Corolle ponuja. Originalno punčko Ma Corolle bodo otroci lahko preoblačili, nahranili, uspavali in se z njo podali na sprehode. Punčka Corolle je v vseh pogledih prilagojena otrokovi starosti. Z igro s punčko Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo vadili svoje finomotorične in tudi komunikacijske veščine. Punčko Corolle lahko čistite ročno z uporabo nežnega tekočega mila.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. Ekipa oblikovalcev dojenčke Corolle ustvarja v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in pogled. Vsaka punčka Corolle je edinstvena, prav tako kot tudi vaš otroček. V naročje svojega malčka zato položite najlepšo punčko na svetu, ki jo najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehak in lahek dojenček
  • rjavi lasje in rjave oči
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 4. leta
  • velikost 36 cm
  • možnost dokupa dodatkov
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.