Punčka za dojenčke Perle K Tendresse doll XXL Kaloo 80 cm s srčkom v oblekici iz nežnega blaga

Opis izdelka

Dojenček Perle K Tendresse XXL je čudovit dojenček iz delavnice francoskega podjetja Kaloo, ki je primerna za otroke že od njihovega rojstva. Punčka Kaloo ima brezčasni dizajn, ki bo všeč vsakemu malčku in tudi njihovim staršem. Ima čudovito modro oblekico in prikupno kapico z metuljčkom. Na oblekici otroškega dojenčka je odtisnjen rožnat srček. Punčka za otroke Tendresse je velika kar 80 cm in je izdelana iz nežnega blaga, ki je prijeten in nežen za otroške rokice in kožo. 

Lastnosti

  • mehka punčka iz nežnega blaga
  • primerna že od rojstva
  • brezčasni dizajn
  • velikost 80 cm
  • pranje pri 30°
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • atraktivni francoski dizajn

Kolekcija Tendresse je posebna serija proizvajalca Kaloo, v kateri boste našli punčke za crkljanje, ki so nežne in mehke – preprosto idealne za vse otroke s potrebo po negi in ljubezni. Igra s punčko stimulira in razvija otrokovo predstavnost in ustvarjalnost. Mali otroci se bodo s svojo najljubšo punčko crkljali, večji otroci pa se bodo s punčko »komunicirali« in tako začeli razvijati svoje jezikovne sposobnosti

Igrače za dojenčke znamke Kaloo imajo edinstveni dizajn in originalno zasnovo, ki je všeč otrokom in tudi staršem. Postopek izdelave igrač je nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske kriterije. Kaloo je francosko podjetje, ki izdeluje kakovostne igrače za najmlajše otroke, primerne že od njihovega rojstva. Otroško igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost80 cm
Skupna višina80 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.