Punčka Nephelie Rainbow Dolls Corolle s svilnatimi lasmi in vaniljevim vonjem rožnata 38 cm od 3 leta

Opis izdelka

Spoznajte Nephelie, veselo punčko z družine Corolle, ki živi visoko nad oblaki, v svetu polnem čarovnij in zabave. V svetu, v katerem samorogi poskakujejo po poljih polnih sladkorne pene in kjer se punčke spuščajo po mavrici kot po toboganu! Punčka Nephelie, je od vseh Rainbow Dolls punčk najbolj pridna, potrpežljiva in izjemno dobra poslušalka. Hkrati je izjemno marljiva in vsak dan z ljubeznijo poskrbi za oblačke, ki so njene male ovčice. Pazi na to, da bi dobro rasli in da bi bili zmeraj čudovito beli in puhasti. Ko so že dovolj težki in polni vode, jih sprosti s tem, da z njih izpusti dež! S punčko Nephelie bo vedno zabavno in nobenega dolgočasja.

Punčka Nephelie s čudovitimi bombončkasto rožnatimi lasmi je zrasla v svetu mavrice do višine 38 cm, njena osebnost pa je resnično živahna, o čemer pričajo tudi vesela oblačila in igriva pričeska. Sivooka Nephelie je oblečena v čudovite bele oblekice s trendovskim potiskom, ki predstavlja mavrice in samoroge. Ne manjka pa ji niti svetlo vijolično pikasta majica in izraziti turkizni čevlji, zahvaljujoč katerim je vedno v središču pozornosti. Otrokom bodo takoj padli v oči izraziti rožnati lasje, ki so speti v čop, ki ga lahko kadar koli razvežete in Nephelie naredite povsem novo zabavno pričesko.

Edinstvena punčka Nephelie Rainbow Doll Corolle je primerna za otroke od 3. leta starosti in ima mehko telo, lahko kot sladkorna pena, s katero je obkrožena. Njene dolge noge in roke omogočajo, da jo postavijo v kateri koli položaj, tako da lahko Nephelie sedi s prekrižanimi nogami ali pa koraka. Originalnost punčke Nephelie odseva tudi na njenem obrazku. Pronicljive modrosive očke in izrazite pegice naredijo s punčke Corolle edinstveno osebnost, s katero se bo vaš malček razumel že od prvega trenutka dalje. Samoumeven je tudi njen nežen in nevpadljiv vonj po vanilji, ki še poudarja čaroben in pravljičen pridih punčke Nephelie. Izjemna punčka Nephelie je narejena iz materiala, ki je izjemno prijeten na dotik in pogled, otrokom pa bo prinesel nemoteno igro.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš malček.

Lastnosti

  • edinstvena punčka Rainbow Dolls
  • rožnati lasje in modrosive očke
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 3. leta
  • velikost 38 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina38 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,25 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.