Punčka Mini Corolline Set Les Trendies Corolle z modrimi očki in psičkom 20 cm od 3 leta

Opis izdelka

Pozdravite novo članico družine Corolle, punčko Mini CCorolline Les Trendies in njenega ljubkega psička. Kot edina e-trgovina na trgu bomo v naročja vaše hčerkice ali sinčka položili majhno punčko, ki jih bo prevzela s svojimi dolgimi svetlimi lasmi in veselimi modrimi očkami in domačim ljubljenčkom, psičkom. Čudovita punčka Mini Corolline Corolline je velikosti 20 cm in je zato primerna za tudi za v torbice. Punčka je zaradi svoje velikosti idealna sopotnica na potovanjih, saj se bo spravila resnično povsod. Bel psiček jo bo spremljal kamorkoli se bo podala. Dolgi plavi lasje že čakajo na česanje in ustvarjanje različnih pričesk. Male frizerke lahko lasje spletejo v kitke, jih spnejo v čop ali pa okrasijo s trakom za lase. Punčka Mini Corolline s psičkom je preprosto sanjska punčka.

Ta edinstvena punčka Mini Corolline Les Trendies z modrimi očkami, oblečena v romantična rožnata oblačilca ima poleg sebe tudi psička z ljubko mašnico. Igra z dojenčkom in njenim psičkom bo nepozabna zaradi njene idealne velikosti, predvsem pa zaradi nežnega vonja po vanilji. Punčka Corolle je v vseh pogledih prilagojena otrokovi starosti. S pomočjo igre s punčko Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo urili svojo fino motoriko in tudi komunikacijske spretnosti.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša le najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčke Corolle ustvarja v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh punčkah in dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš malček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • punčka Mini Corolline
  • s psičkom
  • dolgi blond lasje in modre očke
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 3. leta
  • velikost 20 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina20 cm
Dimenzije paketa7*11*27 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,26 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.