Punčka Mini Corolline Ruby Les Trendies Corolle z rjavimi očki in oblekico z rumenimi rožicami 20 cm od 3 leta

Opis izdelka

Pozdravite novega družinskega člana, punčko Mini Corolline Ruby Les Trendies, ki bo že od prvega srečanja postala najboljša prijateljica vašega malčka. Kot edina e-trgovina na trgu bomo v naročja vaše hčerkice ali sinčka položili majhno punčko po imenu Ruby, ki jih bo prevzela s svojimi dolgimi kostanjevimi lasmi in veselimi rjavimi očkami. Čudovita punčka Mini Corolline Ruby je velika 20 cm in je zato primerna za tudi za v torbice. Punčka je zaradi svoje velikosti idealna sopotnica na potovanjih, saj se bo spravila resnično povsod. Njeni dolgi kostanjevi lasje že čakajo na česanje in ustvarjanje različnih pričesk. Male frizerke lahko lasje spletejo v kitke, jih spnejo v čop ali pa okrasijo s trakom za lase. Punčka Mini Corolline Ruby je preprosto sanjska punčka.

Ta edinstvena punčka Mini Corolline Ruby Les Trendies z rjavimi očkami, oblečena v romantična oblačilca z modrimi rožicami ima popolnoma dodelane detajle, ki bodo navdušili vse otroke in tudi vas, starše. Igra z dojenčkom bo nepozabna zaradi idealne velikosti dojenčka, predvsem pa zaradi nežnega vonja po vanilji. Punčka Corolle je v vseh pogledih prilagojena otrokovi starosti. S pomočjo igre s punčko Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo urili svojo fino motoriko in tudi komunikacijske spretnosti.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš malček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • punčka Mini Corolline Ruby
  • dolgi kostanjevi lasje in rjave oči
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 3. leta
  • velikost 20 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina20 cm
Dimenzije paketa7*11*27 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,26 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.