Punčka Melody New York Fashion Week Set Corolle Girls z dolgimi rjavimi lasmi 28 cm 4 dodatki od 4 leta

Opis izdelka

Teden mode v New Yorku se približuje in punčka Melody tam ne sme manjkati! Očarljiva punčka Melody iz družine punčk Corolle Girls se bo z vašimi otroci odlično razumela že od prvega trenutka dalje. Punčka Melody se od svojih sester Valentine, Zoé in Lune razlikuje v tem, da je velika ljubiteljica glasbe, kar nam pove že njeno ime in rokovski outfit, v katerem se bo med tednom mode sprehajala po newyorških ulicah. Čudovita rjavolaska Melody je oblečena v stilsko rožnato krilo, ki jo dopolnjujejo rumena majica, črna jakna in črni čevlji. Melody prihaja k vašim otrokom s 4 igrivimi dodatki – klobučkom, uhani, pametnim telefonom in etuijem za telefon.

Osupljiva punčka Melody Corolle Girls je pristnega videza najstnice, velika je 28 cm in lahko stoji in sedi brez opore. Dolgi rjavi lasje in pronicljive modre modre očke punčke Melody niso edino, kar bo navdušilo vse otroke od 4. leta starosti. Punčka Corolle Girls bo s seboj v New York vzela tudi 4 dodatke, ki jo bodo spremenili na pravo poznavalko mode. Pri punčkah Corolle je poleg številnih dodatkov tudi prvorazredni material nekaj samoumevnega, ki je izjemno prijeten na dotik in pogled, otrokom pa bo priskrbel svobodno igro.

Priljubljena francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi s številnimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. Vsaka punčka in dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš otrok.

Lastnosti

  • punčka Corolle Girls
  • rjavi lasje
  • 4 dodatki
  • za otroke od 4. leta
  • velikost 28 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina28 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.