Punčka Lilou Floral Mon Grand Poupon Corolle 36 cm z rjavimi mežikajočimi očkami od 24 mes

Opis izdelka

Edinstvena punčka Lilou Floral Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle že komaj čaka, da jo bo vaš malček vzel v roke! Kot edina e-trgovina na trgu bomo v naročja vaših najmlajših položili edinstveno dojenčico s čudovitim imenom Lilou, s katero bodo otroci odkrili čar materinstva in lepote nege za dojenčka. Ta izjemni dojenček za otroke od 2. leta starosti ima popolnoma dodelane detajle, otroke pa bo navdušil tudi zahvaljujoč čudovitim vzorčastim oblačilom in nežnim vonjem po vanilji. Punčka Mon Grand Poupon v majici z rožastim vzorcem ima prodorne rjave očke, ki se med spanjem zapirajo in lahko takrat tudi cuzajo prstek, enako kot pravi dojenčki. Vsako igro s to punčko Corolle še poudarijo prave mežikajoče očke, ki se zaprejo vedno, ko otroci dojenčka položijo v posteljico. Vaš malček bo zahvaljujoč prvorazrednim materialom, popolni izdelavi in prikupnemu dizajnu s tem dojenčkom ustvaril trdno vez, ki se ne bo zlahka pretrgala.

Ta čudovita punčka Lilou Floral Mon Grand Poupon s temno poltjo je velik 36 cm, tako da se bo v naročja vaših malčkov podal kot ulit. Igra z dojenčkom bo nepozabna zaradi idealne velikosti dojenčka, predvsem pa zaradi neverjetno dodelanih detajlov, vonju po vanilji ter veliki izbiri dodatkov, ki vam jih znamka Corolle prinaša. Originalnega dojenčka Mon Grand Poupon bodo otroci zahvaljujoč bogati izbiri dodatkov lahko preoblačili, nahranili, uspavali, zdravili in se z njim podali na sprehode. Punčka Corolle je v vseh pogledih prilagojena otrokovi starosti. S pomočjo igre s punčko Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo urili svojo fino motoriko in tudi komunikacijske spretnosti. Dojenčka Corolle lahko perete pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila in ga sušite na zraku.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše punčke in dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčkov Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš malček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehak in lahek dojenček
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 24. meseca
  • rjave očke in temna polt
  • velikost 36 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina36 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.