Punčka za najmlajše Jade K Doll Tendresse Kaloo 18 cm v srčkasti oblekici iz nežnega blaga od 0 mes

Opis izdelka

Punčka Jade K Doll, z izdaje Tendresse, francoske znamke Kaloo je izjemno darilo za vsakega malčka, primerna že od njihovega rojstva dalje. Čudovita punčka v rdeči kapici in oblekici s srčki je narejena iz nežnega tekstila. Njena velikost meri 18 cm. Mehka in nežna punčka bo postala najljubša igrača vašega malčka, ki se bo z njo igral in prav tako zaspal v prijetnem in mirnem vzdušju. 

Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde in je tako primerna tudi za otroško preučevanje, grizenje in okušanje. Punčka Jade bo zahvaljujoč originalnemu dizajnu, nežnim barvam in mehki površini hitro postala najboljša prijateljica pri vsakodnevni igri in počitku. V bližini punčke iz blaga se bodo malčki počutili varnejše, saj jo lahko objamejo. Prav tako pa si bodo z njeno pomočjo razvijali fino motoriko, raziskovali nove barve in oblike ter razvijali svojo domišljijo in predstavnost.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih in bombažnih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina18 cm
Dimenzije paketa20*9*36 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.