Punčka iz cunj Bella Corolle's Flowers Corolle Mon Doudou z rjavimi laski in modrimi očkami 34 cm od 0 mes

Opis izdelka

Razveselite svojega malčka z njegovo prvo punčko, ki jo bo lahko objemal od jutra do večera. Punčka iz cunj Bella Corolle's Flowers Mon Doudou z delavnice francoske znamke Corolle bo v trenutku našla mesto v srčku vašega malčka. Kot edina spletna trgovina na trgu vam v naročja vašega malčka polagamo mehko punčko iz cunj Corolle s precizno dodelanimi detajli, s katero bodo v trenutku ustvarili trdno vez za celo življenje. Punčka iz cunj Bella Corolle's Flowers za otroke od 0 mesecev je oblečena v čudovito rožasto oblekico in ima blond laske. Vaš malček jo bo v trenutku objel in ga s svojim vaniljevim vonjem in najnežnejšim materialom in mehkobi tudi pomiril. Topli materiali in prijeten vonj vanilje bodo prevzeli otrokovo pozornost, da bo po punčki Bella Corolle's Flowers segal znova in znova.

Pomirjujoča kombinacija pastelnih barv, poudarek na detajlu, realističen obrazek in idealna velikost 34 cm zagotavljajo, da bo punčka Bella Corolle's Flowers najboljša prijateljica vašega malčka, že od njegovega rojstva dalje. Nevpadljiv vaniljev vonj in mehak trebušček iz cunj bodo poskrbeli za nemoten in sladek spanec. Malčkovi nežni prstki bodo že pri prvem dotiku odkrili materiale prijetne za božanje in objemanje ter zahvaljujoč dolgim rokam in nogicam že od zgodnje starosti vadili oprijem in spoznavali nove površine. Varnost je pri znamki Corolle na prvem mestu, zato je tudi dojenček popolnoma prilagojen otrokovi starosti. Material, iz katerega je dojenček izdelan je izjemno prijeten na dotik in deluje naravno, skoraj kot koža. Punčko Bella Corolle's Flowers lahko perete v pralnem stroju pri nižjih obratih centrifuge pri temperaturi 30 °C.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše punčke in dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčkov Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš malček. V naročje svojega malčka položite to najlepšo punčko iz cunj na svetu, ki jo najdete le pri nas.

Lastnosti

  • punčka iz cunj Bella Corolle's Flowers
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 0. meseca
  • velikost 34 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • pranje na nižjih obratih centrifuge na 30 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina34 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.