Punčka Iris Rainbow Dolls Corolle s svilnatimi lasmi in vonjem po vanilji vijolična 38 cm od 3 leta

Opis izdelka

Spoznajte Iris, veselo punčko z družine Corolle, ki živi visoko nad oblaki, v svetu polnem čarovnij in zabave. V svetu, v katerem samorogi poskakujejo po poljih polnih sladkorne pene in kjer se punčke spuščajo po mavrici kot po toboganu! Iris je ogromna ljubiteljica živali in je svoje življenje posvetila skrbi zanje. Od vseh je najbolj predana samorogom, ki skupaj z njo in punčkami Rainbow Dolls živijo nad oblaki. Rjavooka Iris rada sanja in si domišlja, da živi v izmišljenem svetu, v katerem je prava junakinja. Ponoči rada opazuje sijaj zvezd, čez dan pa se včasih neopazno na hrbtu samoroga spusti na Zemljo. To boste zagotovo opazili, saj ravno takrat na nebu nastane mavrica! S punčko Iris bo vedno zabavno in nobenega dolgočasja.

Punčka Iris s čudovitimi vijoličnimi lasmi je zrasla v svetu mavrice do višine 38 cm, njena osebnost pa je resnično živahna, o čemer pričajo tudi vesela oblačila in igriva pričeska. Rjavooka Celeste je oblečena v čudovite vijolične oblekice s trendovskim potiskom, ki predstavlja mavrice in samoroge. Ne manjkajo pa ji niti svetlo rožnata pikasta majica in škorenjčki v enaki barvi. Otrokom bodo takoj padli v oči izraziti pastelno rožnati lasje, ki so speti v čop, ki ga lahko kadar koli razvežete in Iris naredite drugo zabavno pričesko.

Edinstvena punčka Iris Rainbow Doll Corolle je primerna za otroke od 3. leta starosti in ima mehko telo, lahko kot sladkorna pena, s katero je obkrožena. Njene dolge noge in roke omogočajo, da jo postavijo v kateri koli položaj, tako da lahko Iris sedi s prekrižanimi nogami ali pa koraka. Originalnost punčke Iris odseva tudi na njenem obrazku. Pronicljive rjave očke in izrazite pegice naredijo s punčke Corolle edinstveno osebnost, s katero se bo vaš malček razumel že od prvega trenutka dalje. Samoumeven je tudi njen nežen in nevpadljiv vonj po vanilji, ki še poudarja čaroben in pravljičen pridih punčke Iris. Izjemna punčka Iris je narejena iz materiala, ki je izjemno prijeten na dotik in pogled, otrokom pa bo prinesel nemoteno igro.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš malček.

Lastnosti

  • edinstvena punčka Rainbow Dolls
  • vijolični lasje in rjave oči
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 3. leta
  • velikost 38 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 3 let
PorekloDesigned in France
Skupna višina38 cm
EmbalažaDa
Teža0,25 kg
Barvafialová
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …