Punčka Emma pije lula in se kopa Mon Grand Poupon Corolle 36 cm z modrimi mežikajočimi očki in 3 dodatki od 24 mes

Opis izdelka

Edinstveni dojenček z delavnice francoske znamke Corolle Emma Mon Grand Poupon že zna uporabljati kahlico! Kot edina e-trgovina na trgu bomo vaše otroke razveselili s čudovitim dojenčkom Corolle s neverjetno dodelanimi detajli, značilnim vonjem po vanilji in veliko izbiro dodatkov. Dojenčica Emma v očarljivem rožnatem oblačilu je primerna za otroke od 2. leta starosti in se bo s pomočjo vašega malčka naučila piti iz steklenice in lulati v kahlico. Vsaka igra z dojenčkom se začne s hranjenjem po steklenički in nadaljuje s tem, da otroci dojenčico Emmo posadijo na kahlico in pritisnejo na njen trebušček. Dojenčica se bo polulala v rožnato kahlico, nato pa že pripravljena na dišečo kopel. Vesel modrooki dojenček Corolle s 3 dodatki – kahlico, stekleničko in dudo tudi zapira oči, ko leži na hrbtu, zahvaljujoč čemur je njegova nega še bolj podobna negi pravega dojenčka.

Čudovita dojenčica Emma Mon Grand Poupon z velikimi modrimi očkami je velika 36 cm, tako da se bo v naročja vaših malčkov podala kot ulita. Igra z dojenčkom bo nepozabna zaradi idealne velikosti dojenčka, predvsem pa zaradi neverjetno dodelanih detajlov, vonju po vanilji ter veliki izbiri dodatkov, ki vam jih znamka Corolle prinaša. Vaši otroci se lahko z originalnim dojenčkom Emmo skupaj učijo uporabljati kahlico, zahvaljujoč čemur se bodo hitreje znebili pleničk in se hkrati prijetno igrali. S pomočjo igre s punčko Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo urili svojo fino motoriko in tudi komunikacijske spretnosti. Dojenčka Corolle lahko čistite ročno z uporabo nežnega tekočega mila in krpice, oblačila pa prav tako ročno pri največ 40 °C.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše punčke in dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčkov Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš malček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehka in lahka punčka
  • s kahlico, stekleničko in dudo
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 24. meseca
  • modre očke in rožnati dodatki
  • velikost 36 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina36 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.