Punčka Celeste Rainbow Dolls Corolle s svilnatimi lasmi in vanilijevim vonjem rumena 38 cm od 3 leta

Opis izdelka

Spoznajte Celeste, veselo punčko z družine Corolle, ki živi visoko nad oblaki, v svetu polnem čarovnij in zabave. V svetu, v katerem samorogi poskakujejo po poljih polnih sladkorne pene in kjer se punčke spuščajo po mavrici kot po toboganu! Punčka Celeste je vedno dobre volje, ki jo bo prenesla tudi na vaše otroke. Od vsega najraje se igra s svetlobo svoje najljubše zvezde, s katero ustvarja luknjice v oblakih (ampak samo takrat, ko Nepheline ne gleda) in ji dovoli, da pokuka tudi na Zemljo. Celeste si rada izmišlja nove barve, ki jo obkrožajo. Njen neskončni optimizem je nalezljiv in bo vaše otroke naučil, da je vse mogoče.

Punčka Celeste s čudovitimi rumenimi lasmi je zrasla v svetu mavrice do višine 38 cm, njena osebnost pa je resnično živahna, o čemer pričajo tudi vesela oblačila in igriva pričeska. Zelenooka Celeste je oblečena v čudovite rumene oblekice s trendovskim potiskom, ki predstavlja mavrice in samoroge. Ne manjkajo pa ji niti rožnata pikasta majica in udobni rožnati škorenjčki. Otrokom bodo takoj padli v oči izraziti rumeni čopki, ki jih lahko kadar koli razvežete in punčki Celeste naredite novo zabavno pričesko.

Edinstvena punčka Celeste Rainbow Doll Corolle je primerna za otroke od 3. leta starosti in ima mehko telo, lahko kot sladkorna pena, s katero je obkrožena. Njene dolge noge in roke omogočajo, da jo postavijo v kateri koli položaj, tako da lahko Celeste sedi s prekrižanimi nogami ali pa koraka. Originalnost punčke Celeste odseva tudi na njenem obrazku. Pronicljive zelene očke in izrazite pegice naredijo s punčke Corolle edinstveno osebnost, s katero se bo vaš malček razumel že od prvega trenutka dalje. Samoumeven je tudi njen nežen in nevpadljiv vonj po vanilji, ki še poudarja čaroben in pravljičen pridih punčke Celeste. Izjemna punčka Celeste je narejena iz materiala, ki je izjemno prijeten na dotik in pogled, otrokom pa bo prinesel nemoteno igro.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš malček.

Lastnosti

  • edinstvena punčka Rainbow Dolls
  • rumeni lasje in zelene oči
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 3. leta
  • velikost 38 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina38 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,25 kg
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.