Punčka Adele s blond vlasmi Mon Grand Poupon Corolle 36 cm z modrimi mežikajočimi očkami in glavnikom od 3 leta

Opis izdelka

Edinstvena dolgolasa punčka Adele Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle že komaj čaka, da spozna vašega malčka! Kot edina e-trgovina na tržišču bomo v naročja vaših najmlajših položili čudovito punčko Adele z dolgimi svetlimi laski in prodornimi modrimi očkami, ki bo že v prvem trenutku postala njihova najboljša prijateljica. Edinstvena punčka s popolnoma dodelanimi detajli in vonjem po vanilji je primerna za otroke od 3. leta starosti in je oblečena v stilsko oblekico z izrazitimi detajli, ne manjkajo pa ji niti čudoviti dodatki – trak za lase, čeveljci in glavniček, brez katerih se ne bo premaknila niti za korak. Ravno zahvaljujoč njemu bo nega za dolge in goste lase punčke Adele še bolj zanimiva in polna novih idej. Laski se lahko razčesavajo, vaši otroci pa se bodo lahko z njo igrali tudi frizerje. Vsako igro s to punčko Corolle še bo še poudaril asimetrični obrazek in modre mežikajoče očke, ki se zaprejo vedno, ko punčko položijo v posteljico.

Prikupna svetlolasa dojenčica Adele Mon Grand Poupon je velika 36 cm, tako da se bo v naročja vaših malčkov podala kot ulita. Igra z dojenčkom bo nepozabna zaradi idealne velikosti dojenčka, predvsem pa zaradi neverjetno dodelanih detajlov, vonju po vanilji ter veliki izbiri dodatkov, ki vam jih znamka Corolle prinaša. Originalno punčko Mon Grand Poupon bodo otroci lahko s pomočjo glavnička ter ostalih pripomočkov lahko česali, preoblačili, nahranili, uspavali in se z njo podali na sprehode. Punčka Corolle je v vseh pogledih prilagojena otrokovi starosti. S pomočjo igre s punčko Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo urili svojo fino motoriko in tudi komunikacijske spretnosti. Punčko Corolle lahko čistite ročno z uporabo nežnega tekočega mila, oblačila pa prav tako ročno pri največ 40 °C.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše punčke in dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčkov Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš malček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehak in lahek dojenček
  • z glavničkom za dojenčka
  • blond lasje in modre očke
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 3. leta
  • velikost 36 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina36 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.