Puder za obraz My Beauty Powder Compact Smoby z ogledalcem in lučko ter senčilom za oči

Opis izdelka

Puder za obraz My Beauty Powder Compact, francoskega proizvajalca Smoby je čudovita igrača za vse otroke, predvsem za deklice od 3. leta starosti, ki se rade lepotičijo. Priročen odpirajoči puder je opremljen z ogledalcem in lučko ter aplikatorjem za nanašanje senčila. Kozmetična igrača ne vsebuje pravega pudra in senčila, sta le repliki. Puder lahko vzamejo s seboj na potovanja, na obiske k prijateljicam in izlete. Izdelan je iz kakovostne in trpežne umetne mase z zaobljenimi robovi, zato je varen za otroško igro.

Deklice ga bodo uporabljale pri igri vizažistk in kozmetičark, lahko si odprejo svoj lasten lepotni salon. Na igriv način bodo odkrivale svet odraslih, se učile, čemu so namenjeni posamezni kozmetični dodatki in kako se uporabljajo. S tem si bodo razvijali komunikacijske ter jezikovne spretnosti ter se hitreje socializirali in pridobivali občutek za odgovornost. Z igro si bodo izboljševali svoje finomotorične spretnosti, koncentracijo in logično mišljenje. Osvetlitev deluje na 2 bateriji tipa LR03, ki nista priloženi kompletu. Mere izdelka znašajo 10*11*12 cm. 

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke vseh starosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost10*11*12 cm
Skupna višina12 cm
Teža93 g
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.