Moji prvi odtisi nogic in rokic Classique Home Kaloo v darilni embalaži od 0 mes

Opis izdelka

Moji prvi barvni odtisi nogic in rokic Classique z izdaje Home, francoskega podjetja Kaloo je originalen set, zahvaljujoč kateremu lahko ustvarite odtis otroške rokice in nogice – brez starostne omejitve. Poseben material na osnovi mavca in pripomočki so varni za otrokovo kožo, z njega lahko oblikujete želeno obliko, na kateri želite imeti odtis. Odtis lahko na primer oblikujete v obliko obeska, ki ga lahko obesite na steno. Zahvaljujoč njemu boste lepo popestrili interjer otroške sobice, lahko pa ga obesite tudi v dnevno sobo, spalnico ali pa kamorkoli želite.

Odtis vas bo spominjal na čase, ko je bil malček še dojenček in je še potreboval vašo pomoč. Vsi ljubki dogodki in prigode vam tako zahvaljujoč temu odličnemu dodatku ne bodo zdrveli v pozabo in stalno se jih boste lahko spominjali. Celotni set za izdelavo odtisov prihaja v elegantni darilni škatlici, zato je odlično darilo za vsako priložnost.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z izdelavo mehkih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Igrače Kaloo odražajo francoski občutek za izjemnost, lepoto in popolnost. Kaloo pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost16 cm
Dimenzije paketa22*22*5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.