Projektor za posteljico Goba Cotoons Smoby z lučko in 4 melodijami od 0 meseca

Opis izdelka

Svetlobni projektor za posteljico v obliki gobe iz priljubljene serije Cotoons bo poskrbel za miren in brezskrben spanec dojenčkov, že od njihovega rojstva dalje. Zasnovan je v obliki gobe v modro-beli barvi s podstavkom v obliki zelenih listkov. V temi projicira na steno svetlobne predmete (metuljčke in rožice) in igra 4 pomirjujoče melodije, ki pomagajo z uspavanjem. Učinki bodo otroke tako prevzeli, da bodo pozabili na jok in lahko zaspali. Njegove mere znašajo 16*13*13 cm, skupna višina pa znaša 16 cm. Lahko ga postavite na katerokoli ravno površino nočne omarice ali pa na tla. 

Ta priročen dodatek pomaga pri uspavanju dojenčka, ki se ponoči boji zaspati. Ponuja preprosto in intuitivno upravljanje. Pomirjujoče lučke v kombinaciji z mirnimi melodijami bodo otroka takoj pomirile, ki bo hkrati lahko opazoval pravljičnega junaka Cotoons, ki se drži gobe, ki se lahko obrača. Multifunkcijska igrača služi otrokom za odkrivanje novih reči, lažje bodo tako dojemali zunanje vzgibe. Za delovanje sta potrebni 2 AA/LR6 bateriji, ki nista priloženi kompletu. 

Smoby je priznani francoski proizvajalec otroških igrač. Plastika igrač Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna za otroške rokice. Otroške igrače proizvajalca Smoby nimajo ostrih robov. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost in originalen dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloFrancija
Velikost16*13*13 cm
Skupna višina16 cm
Dimenzije paketa17*13*21 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,4 kg
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 1,5V not included
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.