Pripomoček za pripravo mleka in sterilizator Beaba Milk Prep® 450 ml iz nerjavečega jekla od 0 meseca siv

Opis izdelka

Pripomoček za pripravo mleka in sterilizator Beaba Milk Prep® je edinstveni pripomoček za pripravo mlečke formule, mleka v prahu in tudi mleka s čokoladnim priokusom. Ta odličen pripomoček Beaba Milk Prep® v sivi barvi vam bo prišel prav pri otrocih že od njihovega rojstva dalje pa vse do 4. meseca starosti in kar ne boste ga znali prehvaliti. Pripomoček za pripravo mleka in sterilizator v enem bo mleko segrel in hkrati popolnoma premešal vse grudice, ki bi lahko nastale pri mešanju. Otroci bodo zahvaljujoč njemu lahko pili popolnoma premešano toplo mleko brez neprijetnih grudic.

Velika prednost tega pripomočka je možnost nastavitve temperature na kar 4 stopnje in le od vas je odvisno, ali boste mleko segreli na 22 °C, 37 °C, 50 °C ali pa boste uporabili možnost sterilizacije mleka na 100 °C. Moderni in skrbni starši bodo poleg teh prednosti zagotovo hvaležni tudi posodici za mleko z dvojno steno, izdelano iz nerjavečega jekla in prostornino 450 ml. Celotni pripomoček za pripravo mleka in sterilizator Beaba Milk Prep® v originalnem francoskem dizajnu je sestavljen iz vodotesnega pokrovčka, mešalnika, ergonomskega ročaja, posodici za mleko, grelnega dela in ene tipke, s katero se pripomoček prižge.

O znamki Beaba

Znamka Beaba prihaja iz Francije in že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da bi bili njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enak občutek priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Lastnosti

  • aparat za pripravo mleka in sterilizator
  • možnost nastavitve sprednjega enotne temperature
  • primeren za mleko v prahu in materino mleko
  • preprečuje nastanek grudic
  • prostornina posodice kar 450 ml
  • atraktivni in moderni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost14*7*21 cm
Skupna višina21 cm
Dimenzije paketa24*15*11 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,80 kg
Prostornina L450 ml
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.