Aparat za pripravo mleka Bib'expresso Beaba Night Blue in grelnik za stekleničke 30 sekundni moder od 0 mes

Opis izdelka

Za pripravo toplega mleka boste zdaj potrebovali le eno roko, eno stekleničko in 30 sekund! Aparat za pripravo mleka in grelnik stekleničk Beaba Bib'expresso® Night Blue je popoln pripomoček za gospodinjstva z majhnimi otroci. Hitro in preprosto vam bo pomagal pripraviti mleko kadarkoli podnevi in ponoči. Ta odličen pripomoček za pripravo mleka Beaba v temnomodri barvi je intuitivni in vam bo v trenutku poenostavil življenje. Segrel bo že pripravljene stekleničke z mlekom ali vodo za pripravo mlečne formule in to v rekordnem času!

Idealni pripomoček

Pripomoček za pripravo mleka Bib'expresso® znamke Beaba je izjemno preprost za uporabo, uspelo vam bo tudi z dojenčkom v naročju. V posodico nalijte vodo s pritiskom na tipko in jo segrejte. Voda za pripravo mleka se bo segrela v kratkih 30 sekundah na idealno temperaturo 22 °C ali 37 °C. Grelnik stekleničk lahko tudi odstranite in namestite kam drugam, zato lahko mleko za dojenčka segrejete kjerkoli. Pripomoček Beaba Bib'expresso® čistite z milnico, vodni kamen pa odstranite s pomočjo čistilnega sredstva Beaba ali s pomočjo belega vinskega kisa.

O znamki Beaba

Priljubljena francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Kultni izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je, da zadovoljijo potrebe zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • aparat za pripravo mleka
  • primeren že od otrokovega rojstva
  • lahko se uporablja le z eno roko
  • segreje vodo in stekleničke z mlekom
  • v 30 sekundah doseže temperaturo 22°C in 37 °C
  • moderni francoski dizajn
  • izdelek visoke kakovosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost19*19*33 cm
Skupna višina33 cm
Dimenzije paketa25*23*24 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža830 g
OpombaBPA free
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.