Ovalna prikolica za vse BIG Anthrazit New&Classic&Neo&Next-Scooter poganjalce siva od 12 mes

Opis izdelka

Kakovostna prikolica za nemške poganjalce BIG bo razveselila vse otroke od 12. meseca starosti. Ovalna prikolica je zasnovana za vse poganjalce modela New, Classic, Neo, Next in Scooter. Zasnovana je v čudoviti sivi barvi, tako da bo že na prvi pogled navdušila vse dečke in deklice. Ekstra široka kolesa se ponašajo s tihim hodom in omogočajo izjemne vozne lastnosti. Na trpežnih platiščih je označena znamka BIG, ki je popolnoma usklajena s prikolico.

Zahvaljujoč robustni in trpežni konstrukciji razpolaga z visoko nosilnostjo kar 25 kg, tako da otroci ne bodo imeli težav pri odnašanju nakupljenih reči s trgovine, prevažanju peska ali pa najljubših igrač. Prikolico se na poganjalec namesti s pomočjo kaveljca. Mere prikolice znašajo 50*29*24 cm, njena dolžina pa je 49 cm. Njegova površina je zaščitena z UV filtrom, tako da bo ohranila svoj videz tudi po več letih uporabe. Vsi robovi prikolice so zaobljeni, s čimer je tveganje za poškodbe izdatno zmanjšano, prikolica pa je hkrati tudi stabilna in s tem varna.

Izdelke je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nenadomestljiv dizajn, sodobni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost49*21*29 cm
Skupna višina21 cm
Skupna dolžina49 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,9 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.