Prha za vse hišice Shower 3in1 Smoby ročna in namestitev na steno ali tla od 2 leta

Opis izdelka

Prha Shower 3v1 francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odličen dodatek k vsem vrtnim hiškam Smoby, s katero se bodo zabavali vsi otroci od 2. leta starosti dalje. Prha se preprosto namesti na vrtno cev in otroci lahko uživajo v osvežilnem toku vode. Prho lahko namestite na hiško, jo postavite na zelenico, lahko pa jo otroci kot običajno držijo v roki. Vodne šobe v prhi ponujajo 2 načina pretoka vode: klasičnega in vrtljivega, zahvaljujoč katerima se lahko otroci veselijo zabavnih trenutkov z bratci, sestricami in prijatelji.

Prha je proizvedena iz kakovostne umetne mase z zaobljeni robovi, tako da je za otroško igro maksimalno varna. Med vročimi poletnimi dnevi bo vašim najmlajšim priskrbela hladno osvežitev, dečki in deklice bodo svoj čas preživljali zunaj in razvijali svoje gibalne sposobnosti. Ta odličen dodatek za hiške Smoby bo razširil možnosti otroških aktivnosti, prav tako pa prispeval k razvoju domišljije in predstavnosti, otroci bodo doživeli ogromno nepozabnih doživetij. Vrtna cev ni del paketa.

Francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom sodobne igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost30*15*5 cm
Skupna dolžina29 cm
Teža500 g
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.