Kovček s potrebščinami za previjanje Violette Baby Nurse Smoby za dojenčka z 12 dodatki

Opis izdelka

Kovček s potrebščinami za previjanje Violette z izdaje Baby Nurse je priljubljeni in moderni dodatek, ki pomaga deklicam od 3. leta starosti pri negi za svojega dojenčka. Set za previjanje dojenčkov je v kompaktnem kovčku čudovitih odtenkov rožnate barve, ki ga vaša mala mamica lahko vzame s seboj kamorkoli. Set vsebuje 12 priročnih dodatkov, med katerimi sta 2 steklenički, 1 steklenička za dojenčka, žlička, krožniček v obliki srčka, 2 kartici za beleženje rasti in višine dojenčka, zapestnica, previjalna podloga, termometer in plenička.

Lahek kovček je izdelan iz kakovostne in trpežne umetne mase z zaobljenimi robovi, ki so nežni na dotik. Krasi ga napis Baby Nurse z modnim pikastim vzorcem. Njegove dimenzije so 24*11*24 cm, deklice pa se bodo z njim preprosto igrale, zahvaljujoč ergonomskem ročaju, prilagojenem prav za male otroške rokice. S to realistično igračo se bodo deklice do sitega naigrale in se z dojenčki zabavale ne le doma, ampak tudi ob vseh obiskih svojih prijateljev in sorodnikov. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti, z njo pridobivajo občutek za odgovornost in se približujejo svetu odraslih. Dojenček ni del paketa.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost24*11*24 cm
Dimenzije paketa24*11*24 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,65 kg
Barvavijolična
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.