Previjalni kovček s posteljico in stolčkom Violette Baby Nurse Smoby s 6 dodatki za dojenčke od 18 mes

Opis izdelka

Previjalni kovček za dojenčka z izdaje Baby Nurse je multifunkcijska igrača z delavnice francoskega proizvajalca Smoby. Primeren je za deklice od 18. meseca starosti, ki se lahko veselijo posteljice in zložljive jedilne mizice s stolčkom za dojenčka z velikostjo največ 42 cm. Originalni previjalni center se pospravi v kompaktni kovček na kolesih, tako da ga bodo lahko otroci vzeli s seboj kamorkoli in ne bo zavzel veliko prostora. Hitro se razstavi in po igri enostavno zapre. Čudovita rožnata barva bo prevzela vse deklice, ki se lahko veselijo tudi baldahina iz blaga okoli posteljice in odejice z modnim vzorcem.

V kovčku bodo otroci našli 6 dodatkov, med katerimi so tudi krožniček za hranjenje v obliki srčka, žlička, obešalniki, steklenička za mleko in odejica za dojenčka. Nad posteljico je polička, na katero lahko male mamice odložijo različne dodatke, po straneh pa so še druge poličke, na katere lahko obesijo obešalnike, da bi bile dojenčkove oblekice zmeraj pospravljene. Priročen potovalni set za nego dojenčkov je opremljen s priročnim držalom, prilagojenim malim otroškim rokicam, tako da lahko svoj kovček v obliki jajčka z lahkoto premikajo. Zgornji del kovčka je opremljen z barvnimi srčki in imenom Baby Nurse.

Mere sestavljene igrače znašajo 26*26*62 cm, kjer skupna višina meri 62 cm in tehta 1,8 kg. Za čiščenje igrače priporočamo uporabo vlažne gobe. Igra z dojenčkom pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti, odgovornosti in samostojnosti. Otroci se radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen in obožujejo igre mamic, med katerimi dojenčka hranijo, kopajo in uspavajo. Previjalni kovček je je izdelan iz trdnega in trpežnega plastičnega materiala, ki je hkrati nežen in žameten na dotik.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost26*26*62 cm
Skupna višina62 cm
Dimenzije paketa45*17*52 cm
Skupna dolžina26 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,8 kg
Barvavijolična
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.