Previjalne potrebščine v kovčku Vanity Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za dojenčka z 12 dodatki

Opis izdelka

Previjalne potrebščine v kovčku Vanity Natur D'Amour iz priljubljene kolekcije Baby Nurse bodo razveselile vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti, ki rade skrbijo za svoje dojenčke. Set za previjanje dojenčkov je v kompaktnem kovčku čudovitih pastelnih barv, ki ga vaša mala mamica lahko vzame s seboj kamorkoli. Set vsebuje 12 priročnih dodatkov, med katerimi so kremica, sirup, steklenička za dojenčka, žlička, krožniček, dnevna in nočna kartica, zapestnica, plenička, termometer, jogurt z odpirajočim pokrovčkom in previjalna podloga.

Lahek kovček z napisom Baby Nurse je izdelan iz kakovostne in trpežne umetne mase brez ostrih robov, ki so nežni na dotik. Njegove dimenzije so 24*11*24 cm, deklice pa se bodo z njim preprosto igrale, zahvaljujoč ergonomskem ročaju, prilagojenem prav za male otroške rokice. S to realistično igračo se bodo deklice do sitega naigrale in se z dojenčki zabavale ne le doma, ampak tudi ob vseh obiskih svojih prijateljev in sorodnikov. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti, z njo pridobivajo občutek za odgovornost in se približujejo svetu odraslih. Dojenček ni del paketa.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost24*11*24 cm
Dimenzije paketa26*11*24 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.