Previjalna torba s podlogo za previjanje Beaba Geneva Moonlit Ocean/Jungle modra s potiskom

Opis izdelka

Poslovite se od velikih, nepriročnih previjalnih podlog in si privoščite udobje tudi pri previjanju dojenčka. Previjalna torba Geneva z delavnice francoske znamke Beaba v sebi skriva najbolj priročno previjalno podlogo pod soncem. V nekaj sekundah jo razprostrete in po uporabi spet zložite v stilsko previjalno torbo z dolgim trakom. Modra vzorčasta torba za previjanje Beaba vas bo nagovorila s svojo priročnostjo in kompaktnostjo in tudi večnamenskostjo. Lahko jo nosite v roki, si jo nadenete čez ramo ali pa jo pripnete na kovček. V previjalno torbo boste shranili tudi 4 plenice in manjše potrebščine za dojenčka, na primer kozmetiko.

Mehka previjalna podloga, ki je del torbe, je proizvedena iz 100 % bombažnega frotirja s certifikatom GOTS, s katerim so označeni le izdelki, ki izpolnjujejo stroge mednarodne biotekstilne standarde. Z nakupom te previjalne torbe se lahko zanesete na to, da bo občutljiva dojenčkova koža prišla v stik le z naravnimi bio vlakni, ki prihajajo s certificirane ekološke pridelave. V torbi boste našli tudi 2 mrežasta žepa na zadrgo za plenice ali oblačila.

Prestižna francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Znameniti izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je, da zadovoljijo potrebam zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • previjalna torba Beaba
  • s previjalno podlogo
  • 100 % bombažni frotir
  • certifikat GOTS
  • moderni dizajn torbe
  • pranje na nižjih obratih centrifuge
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.