Previjalna torba s pleničko Changing Bag Natur D'Amour Baby Nurse Smoby z 8 dodatki za 42 cm dojenčka

Opis izdelka

Previjalna torba s pleničko Changing Bag iz priljubljene izdaje Baby Nurse predstavlja odlično darilo za vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo s punčkami. Torbo lahko otroci za nego dojenčkov preprosto razprostrejo in pri previjanju odložijo na podlago. Torba za dojenčke je proizvedena v nežni pastelni rožnati in beli barvi, zato bo očarala vse deklice. Opremljena je s trakom z nastavljivo dolžino in predalčkom, zato lahko deklice vzamejo s seboj vse pripomočke. V 8-delnem setu dodatkov so poleg torbe tudi steklenička za hranjenje, žlička, termometer, plenička, manjša steklenička, slinček in sirup.

Priročna torba je proizvedena iz kakovostnega blaga, na levi strani je žep za stekleničko. Mere torbe znašajo 22*7*17 cm, deklice jo bodo preprosto uporabljale, opremljena pa je tudi s priročnim ročajem, zato jo lahko nosijo kot običajno torbico. S to realistično igračo se bodo deklice do sitega naigrale in se z dojenčki zabavale ne le doma, ampak tudi ob vseh obiskih svojih prijateljev in sorodnikov. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti, z njo pridobivajo občutek za odgovornost in se približujejo svetu odraslih.

Previjalna torba je primerna za dojenčke z največjo velikostjo 42 cm (dojenček ni del seta). Francoski Smoby je priznani proizvajalec otroških igrač, ki izstopajo s svojimi precizno dodelanimi detajli in najvišjo kakovostjo. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost22*7*17 cm
Dimenzije paketa20*7*15 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.