Previjalna torba za vozičke Paris Changing Bag Beaba Art Line z dodatki umetniška izdaja

Opis izdelka

Materinstvo zajemajte z veliko žlico in to v stilu, zahvaljujoč prestižni francoski znamki Beaba. Prinašamo vam previjalno torbo za vozičke iz kolekcije Paris, ki predstavlja idealen pripomoček za vse sprehode in izlete z vozičkom. Torba za vozičke Paris Beaba ima več predalčkov, ki vam omogočajo, da vanjo pospravite vse pripomočke za vašega dojenčka pa tudi lastne potrebščine. Integrirani trakovi na previjalni torbi so primerni za vse vrste vozičkov, zato glede kompatibilnosti te stilske previjalne torbe in vašega vozička ni treba skrbeti. Edinstveni francoski dizajn in omejena umetniška izdaja vam bosta priskrbela občudujoče poglede mimoidočih, vi pa se boste tudi v času materinstva počutili kot modna ikona.

Torba za vozičke je priročna z več vidikov, o čemer govorijo njen umetniški dizajn, izotermični predalček za hrano in snemljiva previjalna podloga. Zdaj vam ni treba več nositi velikih in okornih previjalnih podlog, zadostovala bo le ena priročna podloga, ki jo boste lahko imeli vedno s seboj. V notranjosti torbe boste odkrili priročno razporeditev, zahvaljujoč čemur bodo vse dojenčkove potrebščine našle svoje mesto. Sedem priročnih predalčkov, zunanji predalček za manjše predmete in skupna prostornina 16 litrov bodo poskrbeli za popolno organizacijo vaše nove previjalne podloge Paris Beaba. Ta je proizvedena iz bombaža in poliestra, notranjost torbe pa ima posebno vodoodporno zaščito. Del previjalne torbe je tudi snemljiv ramenski trak in trak za obešanje na voziček. Torbo Beaba lahko nosite tudi v roki kot brezčasno ročno torbico.

Prestižna francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Kultni izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je zadovoljiti potrebam zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • previjalna torba za vozičke
  • kolekcija Paris
  • veliko prostora za shranjevanje
  • prostornina 16 litrov
  • sedem elastičnih predalčkov
  • vsebuje previjalno podlogo
  • moderni dizajn torbe
  • pranje na nežnejših ciklih
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost38*17*30 cm
Dimenzije paketa47*10*30 cm
Teža945 g
Prostornina L16 l
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.