Previjalna torba kot pasna Biarritz Changing Black Bag Beaba pasna torbica za voziček ali kolo 3-11 litrov prostornina

Opis izdelka

Uživajte v materinstvu na polno zahvaljujoč znamki Beaba in ne pozabite na svoj stil niti med tem najlepšim obdobjem. Originalna in inovativna previjalna torba Biarritz Changing Black Bag Beaba v elegantni sivi barvi je na prvi pogled videti kot modni dodatek po najnovejših modnih trendih. Priročno previjalno torbo lahko zahvaljujoč stilskim oblikovalcem znamke Beaba nosite na kar 4 različne načine – kot pasno torbico, kot cross boby torbico, ali pa jo namestite na voziček in lahko tudi na krmilo kolesa. Previjalna torba je zasnovana tako, da bi staršem olajšala sprehode in previjanje izven doma. Previjalna torba v podobi pasne torbice vam bo omogočila, da se boste lahko posvetili otroku, saj boste imeli roke povsem proste. Prostorna torba se z dvema zadrgama odpira na široko, zato boste v njej hitro našli točno tisto, kar boste iskali.

Prostornina previjalne torbe – pasne torbice znaša 3 litre in omogoča dovolj prostora za vse, kar boste med sprehodom ali izletom z dojenčkom potrebovali. Zagotovo boste hvaležni tudi 2 zunanjima stranskima predalčkoma in majhnem predalčku na zadrgo. Torba ponuja še eno odlično možnost – njeno prostornino lahko z enim odličnim trikom povečate za 11 litrov, s čimer se bo troba spremenila na nakupovalno trobo ali stilsko torbico. Previjalno torbo priporočamo prati v pralnem stroju pri temperaturi 40 °C.

Priljubljena francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z majhnimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • previjalna torba – pasna torbica
  • prostornina 3-11 litrov
  • moderni dizajn torbe
  • pranje na nižjih obratih centrifuge
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost29*14*14/53 cm
Skupna višina14 - 53 cm
Dimenzije paketa30*14*14 cm
Teža0,25 kg
Prostornina L3 - 11 l
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.