Previjalna torba za voziček Beaba Wellington Changing Bag Blue Marine

Opis izdelka

Uživajte v materinstvu na polno zahvaljujoč znamki Beaba in ne pozabite na svoj stil niti med tem najlepšim obdobjem. Previjalna torba za vozičke Beaba Wellington Changing Bag Blue Marine v unisex temno modri barvi je priročna prostorna torba, v katero boste zložili vse, kar boste na izletu z vozičkom potrebovali. Previjalna torba je zasnovana tako, da bi staršem olajšala sprehode in previjanje izven doma. Previjalna torba v podobi nahrbtnika vam bo omogočila, da se boste lahko posvetili otroki, saj boste imeli roke povsem proste. Prostorna torba se odpira na široko, zato boste v njej hitro našli točno tisto, kar boste iskali.

Da bi bila torba še bolj praktična, je razdeljena na 3 notranje predalčke, v njej pa boste našli tudi ločen predalček za vlažne krpe. Del torbe so tudi termo ovitek za hrano in previjalna podloga. Dovolj prostora za shranjevanje manjših predmetov bodo priskrbeli tudi zunanji žepi. Prostornina torbe za vozičke znaša 18 litrov in zato lahko vanjo brez težav shranite stvari, ki jih potrebujete sami in tudi otroci. Torbo lahko čistite z vlažno krpo.

O znamki Beaba

Priljubljena francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z majhnimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • previjalna torba
  • veliko prostora za shranjevanje
  • s termo ovitkom za hrano
  • vsebuje previjalno podlogo
  • moderni dizajn torbe
  • pranje na nižjih obratih centrifuge
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost39*17*27 cm
Teža0,75 kg
Prostornina L17,8 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.