Previjalna miza za dojenčke Nursery Écoiffier s kopalnico in jedilnim kotom

Opis izdelka

Previjalna miza za dojenčke Nursery Écoiffier je multifunkcijski center za dojenčke, ki bo razveselil vsako deklico od 1. do 5. leta starosti. Originalna igrača v čudovitih barvnih odtenkih rožnate, svetlo rožnate in bele ponuja malim mamicam vse, kar potrebujejo za nego njihovega dojenčka. Previjalni pult razpolaga z zabavnim vrtiljakom, stolčkom za hranjenje s pripomočki, umivalnik s prho, banjico s šampončkom in tudi tehtnico za spremljanje dojenčkove teže. V setu igrač ne manjka niti glavniček za česanje, termometer in steklenička za hranjenje. Nursery set za dojenčke ponuja otrokom kar 13 dodatkov, s katerimi se bodo odlično zabavali. Previjalni set s kopalnico in jedilnim kotičkom je primeren za dojenčke z velikostjo 32 cm

Multifunkcijska mizica za dojenčke je čudoviti dodatek za vsako dekliško sobico. Jedilna mizica stoji na štirih trdnih nogah, kar ji daje izredno stabilnost. Deklice se bodo v ta set naravnost zaljubile, saj jim omogoča igro na več načinov. Set ne vsebuje dojenčka. Nega za dojenčka je del igre z dojenčkom, ko otroci posnemajo svoje starše. Mere previjalne mizice znašajo 55*51*53 cm, kjer je višina 53 cm.

Ta igra pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti in samostojnosti. Otroci se radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen. Hranijo ga, kopajo, preoblačijo in uspavajo. Na lastnem dojenčku se učijo, kako ga oblačiti in slačiti, kar potem prakticirajo tudi na sebi. Igra z dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. Écoiffier je francoski proizvajalec kvalitetnih otroških igrač. Plastika je kakovostna, trpežna in hkrati lahka ter nežna za otroške rokice. Z igro nege dojenčka, otroci tudi sami postajajo samostojnejši.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost55*51*53 cm
Skupna višina53 cm
Dimenzije paketa80*60*47 cm
EmbalažaDa
Teža1,8 kg
Barvaružová
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna