Prenosljiva posteljica Carry Bed Mon Grand Poupon Corolle za 36-42 cm dojenčka od 24 mes

Opis izdelka

Lepo spančkaj, dojenček moj. Čudovita posteljica Carry Bed za dojenčka Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle bo prinesla sladke sanje doma in na poti. Kot edina e-trgovina na tržišču bomo dojenčka vaših malčkov položili v udobno prenosljivo posteljico, zahvaljujoč kateri bodo imeli dojenčka Corolle vedno v bližini. Prenosljiva posteljica za otroke od 24. meseca je čudovitega francoskega dizajna in se ponaša s prvorazrednimi materiali in edinstvenim dizajnom. Posteljica za potovanja s popolnoma dodelanimi detajli je prav ustvarjena za dojenčke z velikostjo od 36-42 cm. Posteljica ima dve priročni držali, za katere jo lahko otroci udobno primejo in dojenčka odnesejo v avto, k zdravniku in na obisk. Rožnato pregrinjalo na ježka bo poskrbelo za to, da bodo otroci v posteljice položili dojenčka povsem preprosto, ne da bi ga zbudili. Posteljica s pregrinjalom s čudovitim otroškim potiskom bo dojenčku Corolle prinesla prijetne in nemotene sanje.

Do detajlov dodelana prenosljiva posteljica Carry Bed za dojenčka Corolle je je dimenzij 15*47*22 cm in je izdelana iz prvorazrednih materialov. Ti so prijetni na dotik, zahvaljujoč čemur bo posteljica že v trenutku popestrila vsako igro z dojenčkom, hkrati pa razvijala otroško domišljijo in komunikacijske veščine. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka z dodatki na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • prenosljiva posteljica za dojenčka igračo
  • dva priročna ročaja
  • dimenzije 15*47*22 cm
  • za dojenčke z velikostjo 36-42 cm
  • od 24. meseca
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost15*47*22 cm
Skupna višina15 cm
Skupna dolžina47 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.