Prekrivalo za peskovnik BIG zelen 165*165 cm

Opis izdelka

Zeleno prekrivalo BIG predstavlja izjemno zaščito za peskovnike BIG, vendar je primeren tudi za peskovnike drugih znamk. Njegove mere znašajo 165*165 cm in je primeren za peskovnike z dimenzijami 112*112 cm, v tem primeru pa čez rob visi približno 26 cm. Primeren je predvsem za peskovnike z dimenzijami 112*112 cm, z višino 18 cm. Peskovnik bo trdno oprijel s spodnje strani. Prekrivalo se prilagodi meram peskovnika, lahko je manjši ali večji. Izdelan je iz najlona. Prekrivalo bo peskovnik bo zaščitilo pred večjo umazanijo, kot so listje in živalski iztrebki. Elastični robovi se oprimejo pod spodnji del peskovnika in tako omogočajo popolno tesnjenje.

Prekrivalo za peskovnik je odporno proti vodi in UV žarkom in se ne umaže. Material pokrivala je zračen, zato pomaga varovati peskovnik pred vlago in nastankom plesni. Priljubljena poletna igra v pesku bo ostala neogrožena in bo zmeraj varna. Pokrivalo je zelene barve, zato se odlično poda k otroškim peskovnikom Vario. Je nujen dodatek za vsak peskovnik, saj se vam z njim ne bo treba obremenjevati s čiščenjem peska pred vsako igro. Pokrivalo za peskovnik BIG je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS

Pri izdelavi proizvajalec uporablja zdravju neškodljive in kakovostne materiale. BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Plastika vsebuje poseben UV-filter, ki zagotavlja, da bo pokrivalo obdržalo svoje barve tudi po več letih uporabe. Na pokrivalo je zagotovljena nadstandardna 3-letna garancija.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

PorekloNemčija
Velikost165*165 cm
Dimenzije paketa23*23*6 cm
UV filterDa
Teža0,2 kg
OpombaSuitable for: 112*112 cm sandpit
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.